Wij zijn een gerenommeerd, betrouwbaar bedrijf met 25 jaar ervaring in het verhuren en verkopen van Kever cabrio’s.Op basis van onze ervaring kunnen wij u van goede aanbevelingen voorzien.Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u een Oldtimer Kever wilt kopen of huren.Of u nu op zoek bent naar Beetle Oldtimer Huren Twente, een Kever koopt, keveronderdelen koopt, een kever huurt, een kever limousine huurt, of uw Trouwauto Huren nodig heeft, wij zijn er voor u.

Als je de betrouwbaarheid van de VW Kever jaar na jaar vergelijkt met die van andere voertuigen in zijn klasse, is hij altijd vrij goed geweest.Volkswagen Kevers hebben momenteel een “bovengemiddelde” prestatiebeoordeling in de compacte autoklasse en krijgen een score van 4 op 5.Ook andere ratingbureaus gaven de VW Kever bovengemiddelde cijfers.

Over het algemeen is een Oldtimer-auto een auto die minstens 25 jaar oud is, hoewel de definities kunnen variëren.Het algemene thema is dat een ouder voertuig met historische betekenis verzamelbaar is en eerder wordt gerestaureerd dan vernietigd.Een kleinere groep “collectie auto’s” bestaat uit klassieke auto’s.

Onze Keververhuur

Onze VW Kever cabrio’s zijn beschikbaar voor uw Trouwauto Huren behoeften, een weekendje weg, of een dagje uit, maar we zijn ook toegankelijk voor een familiebijeenkomst of een zakelijk avontuur.Huur een converteerbare VW Kever voor een bruiloft, een weekendje weg of een dagexcursie; we zijn ook beschikbaar voor een Kever-rally of een zakelijk uitje.Autorijden kan alleen of, indien gewenst, met een chauffeur. 

Wij bieden dagtochten of weekendverhuur in de Kever cabrio’s door heel Nederland en over de grens.Laat u voor een vaste prijs rijden of rijd alleen en maak gebruik van onze speciale ophaalservice, die uw zorgen over de auto in het donker wegneemt.

Alle cabrio Kevers zijn vlekkeloos onderhouden en in showroomconditie.De cabriolet Volkswagen Kever modellen zijn volledig verzekerd voor verhuur doeleinden.We zijn ook blij om u te voorzien van aanbevelingen voor de meest schilderachtige routes.We hebben 25 cabriolet VW Kevers beschikbaar in bijna alle kleuren.

In onze verhuurservice bieden wij Kever limousine (verlengde kever), kever cabriolet, VW T2 bus en VW T1 bus te huur.Ze kunnen het beste beschikbaar zijn voor uw Oldtimer Huren Twente behoefte.

Onze voorraad 

In Nederland is onze voorraad Kever cabrio’s het grootst.We hebben cabrio’s die goed gerestaureerd zijn en die chassisnummers hebben die beginnen met 15.Een Kever cabriolet uit 1965 in crèmewit met een blauw interieur en functionele airconditioning is ook beschikbaar.Daarnaast verhuren we 25 vintage VW Vans, Type T2 en 15 T1 splitbussen.

Onderdelen 

Als Paruzzi dealer zijn wij in staat om al hun producten te leveren.Mochten de onderdelen niet op voorraad zijn, dan worden deze op vrijdag besteld en beschikbaar gesteld.Deze kunnen bij ons worden opgehaald.

Conclusie 

Als u woonachtig bent in de regio Twente in Nederland, en als u een fan bent van oldtimers, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een oldtimer auto of op zoek naar Oldtimer Huren Twente.Wij maken graag tijd voor u vrij. U koopt niet elke dag een converteerbare Kever, daarom vinden wij het cruciaal dat wij onze ervaring en kennis kunnen gebruiken om u te begeleiden bij het nemen van de beste beslissing.Daarom accepteren we alleen afspraken.

Also Read: Education Metaverse

By admin